torsdag den 2. maj 2013

Det bliver aldrig det samme igen" Min mor og hendes tidligere kæreste er ikke uvenner, de taler bare aldrig sammen. Jeg har ikke set ham i 7 år, men jeg tror, han virkelig godt kunne li´mig." Benjamin 17 år

Under en samtale i min klinik fortæller Benjamin om, hvordan det er for ham at være deleteenager. Han mødes i en gruppe og taler med jævnaldrende om, hvordan man kan få noget godt ud af sit liv på trods af skilsmisse. Det kan være forandrende at kunne dele sine inderste tanker og følelser med andre. Jeg har fået lov at fortælle hans historie, men har givet ham et andet navn. Nederst i teksten kan du læse mere om mit aktuelle tilbud, hvor du kan sparre 1200,- kr ved at melde dit barn i sorggruppe inden 10/05.

Han var sjov og fik ofte både Benjamin og hans mor til at grine
Benjamins mor og far blev skilt, da han var 4 år. Han så sin far hver anden weekend og boede med sin mor, som flyttede sammen med en ny mand og hans 2 piger på 10 og 12 år. Denne kæreste kom til at betyde meget for Benjamin på flere måder og de boede sammen i næsten 6 år af Benjamins barndom. De lavede en masse drenge-ting sammen og Benjamin fik som den eneste lov at komme med mors kæreste til fodboldkampe i parken. Han var sjov og fik ofte både Benjamin og hans mor til at grine. På et tidspunkt da Benjamin havde brækket benet til fodbold, da var det mors kæreste, som kørte afsted med ham i susende fart gennem byen og holdt ham i hånden, indtil hans mor kom. Nogle weekender tog de allesammen i sommerhus og Benjamin legede i haven med hans 2 piger.

Tillid er som en mødom, du kan kun miste den én gang
Men en dag, da Benjamin kom hjem fra skole, var hans mors kæreste væk og mor lå på sofaen og græd. Hun fortalte, at han havde haft en hemmelig kæreste. Han kom tilbage nogle dage efter med en masse røde blomster til Benjamins mor, men hun havde mistet tilliden til ham og ville ikke tale med ham. Det var sidste gang de så hinanden og Benjamin og hans mor flyttede til en anden by.
Jeg talte med Benjamin om, hvordan tillid på en måde er som en mødom, du kan kun miste den én gang. Den kan for mange være næsten umulig at genetablere, hvis den først er brudt og i dette tilfælde resulterede det i endnu en skilsmisse, som Benjamin skulle håndtere og et definitivt brud med en voksen, som havde stor betydning for ham.

"Det er en fordel at blive skilt, for så kan man få en større familie. Det er bare en 'bagdel', hvis man ikke snakker med hinanden bagefter." Benjamin 17 år

Lige nu er der åbent for nye børn og unge i sorggrupperne og du kan købe 10 gange sorggruppe til dit barn inden 10/5 og få en times gratis forældrekonsultation til en værdi af 1200, - kr.
Du kan læse mere om tilbud og min måde at arbejde på her:

Med ønsket om det bedste for dig og dine nærmeste

Kærlig hilsen

Anna Prip


Ingen kommentarer:

Send en kommentar